Kaakkois-Suomen poliisilaitos


Ajanvaraus


nettivinkki
Poliisi somessa

 


Avoimet työpaikat

Yhteystiedot
Vuorikatu 1
PL 113
45100 KOUVOLA

ma-pe klo 08.00-16.15

Puh 0295 430 331
Faksi 0295 411 955

Poliisiasemat ja palvelupisteet

Tervetuloa Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen sivuille 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos aloitti toimintansa 1.1.2014. Poliisilaitos toimii 16 kunnan alueella ja sen toiminta-alueella on noin 313 000 asukasta. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Kotkassa, Haminassa, Lappeenrannassa, Imatralla ja Parikkalassa. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen toimintaa johtaa poliisipäällikkö Ossi Lähdesmäki. Poliisilaitoksen esittely.

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen yhteystiedot. 
Lupapalveluiden toimipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat
Rikosilmoitusten tekeminen, yhteystiedot ja aukioloajat
Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen löytötavaratoimistot


Kotkan Meripäivät -Suomen suurin merifestivaali  

Kotkan Meripäivät järjestetään 24.-27.7.Poliisin turvaa tapahtuman rauhallista
sujumista valvomalla erityisesti yleisiä paikkoja ja poliisi tulee näkymään tapahtuman aikana liikenteessä maalla ja merellä. Kotkan poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoimisto palvelevat kansalaisia Meripäivien ajan laajennetuille aukioloajoilla.
 
Poliisi tiedottaa Meripäivien tapahtumista 24.-27.7 klo 10.00 ja klo 15.00 lähettävillä tiedotteilla.
Meripäivien tiedotteet:
22.7. Poliisin tavoitteena hyväntuuliset Kotkan Meripäivät

www.meripaivat.com

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen puhelinnumerot ovat muuttuneet  kuva

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen 071-alkuiset puhelinnumerot vaihdettiin 0295-alkuisiin numeroihin 15.4.2014. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen matkapuhelinnumerot säilyvät ennallaan, mutta jatkossa vastaanottajalle näkyy 0295-alkuinen numero. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vaihteen uusi puhelinnumeron on 0295 430 331. Kiireellisissä asioissa tulee soittaa hätänumeroon 112.
Päivitettyjä numerotietoja löytyy muun muassa sivulta www.poliisi.fi /kaakkois-suomi, yhteystietoja.


Lappeenrannan poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanotto muuttaa Mustolaan

Lappeenrannan pääpoliisiaseman rikosilmoitusten vastaanottopiste muuttaa 1.7.2014 lähtien Lappeenrannan keskustasta (Raatimiehenkatu 22) poliisiaseman väistötilojen yhteyteen osoitteeseen Itäinen kanavatie 2. Rikosilmoitusten vastaanoton puhelinnumero ja telefax numero säilyvät entisellään (puh. 0295 414 600, fax 0295411956 ).

Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanoton aukioloaika muuttui 

Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanotto on 2.6.2014 alkaen avoinna arkisin klo 8.00-12.00. Tarkemmat tiedot löytyvät Yhteystietoja-sivulta. 


Luumäen ja Savitaipaleen palvelupisteet on suljettu 1.6.2014 alkaen. Lupapalveluiden aukioloajat löytyvät Lupapalvelut- ja Yhteystietoja -sivuilta.

Asioi ajanvarauksella lupapalveluissa

1.5.2014 alkaen asiointi poliisilaitoksen lupapalvelussa tapahtuu pääsääntöisesti ajanvarauksella. Ajanvarauksen voit tehdä täältä taikka puhelimitse poliisiasemakohtaisista palvelunumeroista.


Kaakkois-Suomen poliisille uusi nettipoliisi
kuva
Kaakkois-Suomen poliisilaitokselle on avattu toinen Facebook-profiili nimellä konstaapeli Tommila. Profiilin takana on Kouvolan pääpoliisiasemalla työskentelevä vanhempi konstaapeli Jarkko Tommila.

Toinen Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen Facebookissa esiintyvistä poliiseistä kuvaon konstaapeli Timo Härkönen. Imatran poliisiasemalla työskentelevälle Timo Härkösen Facebook-profiili on avattu lokakuussa 2012. Helmikuussa 2014 Härkösellä on Facebookissa 2130 kaveria ja 880 seuraajaa.
Poliisi toimii sosiaalisessa mediassa tarkoituksenaan ennalta estää rikoksia ja madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä poliisiin.


Kaakkois-Suomen poliisin venäjänkieliset www-sivut

Информация для русских туристов - страницы опубликован 

Sivujen tarkoituksena on ohjeistaa venäläisiä matkustajia maassa oleskellessaan ja liikkuessaan toimimaan Suomen lain ja säännösten mukaisesti. Näillä sivuilla poliisi jakaa informaatiota turvallisesta liikennekäyttäytymisestä ja rajaliikenteestä, antaa ohjeita ja neuvoja muun muassa rikosilmoituksen tekemisessä, passin katoamisessa ja avun hälyttämisessä onnettomuustilanteissa, kertoo sakkojen maksamisesta, yleisistä pysäköintikäytännöistä ja jokamiehenoikeuksista.


 
Hae sivustolta: