Etelä-Karjalan keskussairaalan mielenterveyspäivystykseen tehty murto on selvitetty

19.1.2021 12.34
Uutinen

Marraskuussa Etelä-Karjalan mielenterveyspäivystykseen kohdistunut murto, jonka yhteydessä anastettiin huomattava määrä huumaavaksi luokiteltavia lääkeaineita, on selvitetty. Rikokseen liittyen yksi henkilö on vangittu ja kaksi määrättynä matkustuskieltoon.

Kaakkois-Suomen poliisi on omien tutkimustensa ja yleisövihjeiden avulla saanut selvitettyä 23.11.2020 Etelä-Karjalan mielenterveyspäivystykseen kohdistuneen murron. Kyseiseen murtoon liittyen on edelleen vangittuna yksi epäilty henkilö. Lisäksi kaksi muuta epäiltyä henkilöä on määrätty matkustuskieltoon. Epäillyt henkilöt ovat esitutkinnassa suoritetuissa kuulusteluissa avanneet kyseisen murron tapahtumankulkua poliisille.

Tapauksen esitutkinta on valmistumassa, jonka jälkeen se lähtee syyttäjälle syyteharkintaan. Poliisi kiittää yleisöä kaikista tapahtumaan liittyvistä havainnoista ja vihjeistä.

Osa anastetuista lääkkeistä edelleen kateissa

Esitutkinnan aikana on onnistuttu takavarikoimaan osa mielenterveyspäivystyksestä anastetuista lääkkeistä, mutta osa niistä on edelleen kateissa. Haluamme edelleen muistuttaa, että mitään lääkkeitä ei saa ostaa katukaupasta. Lääkkeitä, joihin ei ole lääkärin määräämää reseptiä, ei tule nauttia. Väärin käytettynä lääkkeet voivat olla hengenvaarallisia.
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat