Etelä-Karjalassa väkivalta- sekä huumausainerikoksia

Julkaisuajankohta 28.12.2021 14.08
Uutinen

Viime päivinä Etelä-Karjalassa on poliisin tutkittavaksi tullut väkivalta-, liikenne- ja huumausainerikoksia. Lappeenrannassa tapahtui eilen törkeä ryöstö, jossa uhriin kohdistettiin voimakasta väkivaltaa.

Lappeenrannassa tapahtui 27.12.2021 aamulla väkivaltainen ryöstö yleisellä paikalla. Uhriin kohdistettiin voimakasta väkivaltaa ja häneltä anastettiin lompakko. Käytetyn väkivallan perusteella poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä. Poliisi ei tiedota toistaiseksi tekotavasta tai uhrille aiheutuneista vammoista tarkemmin. Teosta epäiltynä on otettu kiinni kaksi poliisin entuudestaan tuntemaa henkilöä.

Imatralla tapahtui yksityisasunnossa 27.12.2021 aamuyöllä pahoinpitely, jonka osapuolia on puhutettu osana poliisin tekemää alustavaa esitutkintaa.  Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin. 

Tapaninpäivänä poliisille tuli Lappeenrannassa ilmoitus kotihälytystehtävästä, jonka yhteydessä yksityisasunnosta löytyi kannabiskasvien huumausaineviljelmä. Poliisi tutkii asiaa huumausainerikoksena.

Lisäksi olemme tavoittaneet liikenteestä rattijuopumuksesta epäiltyjä niin Luumäellä kuin Lappeenrannassa. Luumäellä kiinni jäi kaksi henkilöä ja Lappeenrannassa yksi henkilö, jota epäillään myös huumausaineiden käyttörikoksesta. 
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen