Etelä-Kymenlaaksossa rattijuopumusten viikonloppu

29.3.2021 11.17
Uutinen

Lukuisat rattijuopumukset työllistivät poliisia viikonlopun 26.-28.3.2021 aikana eteläisessä Kymenlaaksossa.

Perjantaina poliisi tavoitti kolme kuljettajaa, joista yhtä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kahta muuta kuljettajaa epäillään rattjuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kaikki kolme kuljettajaa tavoitettiin Kotkasta.

Lauantaina henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettaja tavoitettiin Marinkylässä. Koivulassa mopoa kuljettanut syyllistyi törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, törkeään rattijuopumukseen, ajoneuvorikkomukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Sunnuntaina poliisi tavoitti kuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen Vt7:llä Pyhtäällä rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Mällinkadulla tavoitettu kevytmoottoripyörän kuljettaja kuljetti kahta muuta kyydissään ja hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen,  törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Kevytmoottoripyörä oli myös otettu luvattomasti käyttöön. Haltijantiellä poliisi tavoitti kuljettajan, jonka epäillään kuljettaneen kulkuneuvoa oikeudetta. Lisäksi häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Jylpyntiellä tavoitettiin kuljettaja, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Hyväntuulentiellä henkilöautoa kuljettaneen kuljettajan epäillään niinikään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kymenlaakso Liikenne Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikenne
liikennerikokset