Frisbeegolf -laukku anastettiin autosta Joensuussa

Julkaisuajankohta 4.7.2022 11.39
Uutinen

Joensuussa anastettiin frisbeegolf -laukku kiekkoineen, henkilöauto ajoi ulos katolleen Outokummussa ja Liperissä epäillään rattijupumusta.

Joensuussa Leinikkitiellä murtauduttiin autoon torstain ja lauantain välisenä aikana. Auton takakontista varastettiin frisbeegolflaukku kiekkoineen. Kiekot olivat merkiltään muun muassa Latitude 64, Westside Disc, Discmania sekä Innova.

Poliisi kaipaa havaintoja teosta ja tekijöistä. Havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen puh. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen puh. 0295 4153 20 ma-pe klo 8-16:15.

Henkilöauto katolleen Outokummussa

Henkilöauto ajautui ulos tieltä ja törmäsi kiveen ja kaatui katolleen Outokummussa Rikkarannantiellä. Tapaus sattui sunnuntaina kello kuudentoista jälkeen. Auton kuljettaja ei ensitietojen mukaan loukkaantunut. Auto kärsi vauriot ja sen kilvet otettiin pois väärinkäytön estämiseksi. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan. 

Epäilty rattijuopumus Ylämyllyllä

Sunnuntai-iltana kello seitsemän jälkeen poliisi sai ilmoituksen huomiota herättäneestä ajotyylistä Liperin Ylämyllyllä. Poliisi tavoitti pakettiautolla liikkeellä olleen miehen. Puhallus alkometriin oli nolla mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta. 
 

klo 14.20 laitettu väliotsikot

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Liperi Outokumpu Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta