Hämeen poliisi kohtasi liikenteessä neljä päihtynyttä kuljettajaa, joista vain yksi oli päihtynyt alkoholista.

24.2.2021 8.58
Uutinen

Hämeen poliisin vuorokausi kului peruspoliisitehtävien parissa ahkeroiden. Poliisi tapasi liikenteestä muutamia päihtyneitä kuljettajia.

HÄMEENLINNA

Poliisipartio päätti pysäyttää Ruotsin rekisterikilvillä varustetun auton Parolantiellä. Auton kuljettajaksi ilmennyt nelikymppinen mies oli ajokiellossa. Hänelle tehty huumepikatesti näytti positiivista, joten miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuusikymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta Viipurintiellä eilen iltapäivällä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Miehelle suoritettiin tarkkuusalkometrikoe, jonka tulos oli 0,28mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänelle kirjoitettiin sakko rattijuopumuksesta.

RIIHIMÄKI

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Kokonkadulla aamuyöllä. Poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton ja tarkasti miehen ajokuntoa. Puhalluskokeen tulos oli 0,00 kuten kuuluukin, mutta huumepikatesti näytti positiivista.

LAHTI

Poliisipartio pysäytti auton Renkomäen ABC:llä aamuyöllä. Auto kuljettanut parikymppinen mies puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Mies määrättiin verikokeen jälkeen väliaikaiseen ajokieltoon.

HEINOLA

Vääksyntien ja Tervalammentien risteyksessä tapahtui kolmen auton kolari puoli kahdeksan jälkeen illalla. Kuusikymppinen mies kuljetti henkilöauton ja perävaunun yhdistelmää Vääksyntietä 4-tien suunnasta. Yhdistelmän oli ollut tarkoitus kääntyä vasemmalle Tervalammentielle. Kuljettaja jätti väistämättä tien 140 suunnasta samaan aikaan Tervalammentien risteykseen tulleen suoraan ajaneen kuorma-auton. Kuusikymppisen miehen kuljettama auto kääntyi kuorma-auton eteen ja samalla törmäsi myös risteyksessä odottaneeseen henkilöautoon, joka oli ajanut risteykseen Tervalammentietä Vierumäen Matkakeitaan suunnasta ja oli odottamassa vuoroaan kääntyäkseen vasemmalle Vääksyntielle. Kaikkiin autoihin tuli vaurioita. Poliisi kirjoitti sakon kuorma-auton eteen kääntyneelle miehelle.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet