Hämeen poliisin vuorokausi oli rauhallinen

Julkaisuajankohta 18.9.2023 9.13
Uutinen

Poliisi sai vuorokauden aikana kiinni kaksi päihtynyttä autoilijaa. Tehtäviä yhteensä poliisilla oli 154.

Lahti

Poliisi sai ilmoituksen päihtyneeksi epäillystä autoilijasta puoli kolmen aikaan iltapäivällä. Partio tapasi auton Kiekkokadulta. Autoa kuljettanut nelikymppinen mies oli ajokiellossa ja huumepikatesti näytti positiivista.

Riihimäki

Poliisi pysäytti auton Lahdentiellä yhden aikaan iltapäivällä. Autoa kuljettaneelle nelikymppiselle miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tammela

Poliisi valvoi liikennettä Tammelassa. Tuloksena tiellä 10 oli sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta kello puoli kahden ja kolmen välillä iltapäivällä.  Ensimmäinen sakotettu kuljettaja ajoi 123km/h, kun nopeus oli rajoitettu 100km/h: n. Toinen kuljettaja ohitti traktorin ja perävaunun paikassa, jossa ohittaminen ei ole sallittua. Paikassa oli liikennemerkein osoitettu risteys ja risteyksessä oli yhtenäinen sulkuviina, mikä myös kielsi ohittamisen. Kolmas kuljettaja ohitti toisen kuljettajan perässä henkilöauton ja perävaunun yhdistelmällään saman traktorin ja perävaunun kuin edellinenkin.

Orimattila

Orimattilassakin poliisi valvoi liikennettä: Hieman ennen klo 20 poliisi tapasi ajo-oikeudettoman miehen kuljettamassa autoa Kärrytiellä. Hänelle kirjoitettiin sakko kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyseessä oli neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta kyseisellä kuljettajalla vuoden sisällä. Kahdeksan aikaan illalla Käkeläntiellä poliisi pysäytti ajo-oikeudettoman kuljettajan, jolle kirjoitettiin sakko kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Yhdeksän aikaan illalla Lahdentiellä auton kuljettajalle kirjattiin sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta hänen ajettuaan 111km/h, kun nopeusrajoitus oli 80km/h.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen