Hämeessä poliisilla rauhallinen yö

Julkaisuajankohta 19.5.2022 7.20
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut yö sujunut poliisi kannalta rauhallisesti. Tehtäviä yölle kertyi kaikkiaan vain 67 kappaletta koko laitoksen alueelle. Tehtävät olivat luonteeltaan ns. poliisin perustehtäviä. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi vain kaksi henkilöä.

LAHTI
Torstain puolella aamuyöstä kello 03.11 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen murtohälytyksestä, joka oli tullut Merrasjärvenkadulla sijaitsevalta huoltoasemalta vartiointiliikkeelle. Tapahtumapaikalta oli vartijoiden toimesta otettu kiinni kolme henkilöä. Paikalta kiinniotetut 1980, 1990 ja 1960 luvulla syntyneet miehet olivat ehtineet, ennen vartijoiden tuloa, kasata kasseihin alkoholia, tupakkaa ja makeisia. Miehet toimitettiin Lahden poliisiasemalla odottamaan kuulusteluja. Heitä epäillään varkaudesta.
RIIHIMÄKI
Keskiviikkona iltapäivällä kello 14.40 aikaan poliisi sai ilmoituksen näpistelijästä Voimalankatu 2:ssa sijaitsevassa kauppaliikkeessä. Ilmoituksen mukaan vartijat olivat ottaneet kiinni miehen, joka oli anastanut olutta ja elintarvikkeita. Mies oli yrittänyt poistua paikalta maksamatta tuotteita.  1980-luvulla syntynyt mies on syyllistynyt vastaaviin tekoihin 17. kertaa vuoden sisällä.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta