Hirvikolari Rääkkylässä, kaksi rattijuopumusta Joensuussa

22.1.2021 9.16
Uutinen

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Rääkkylän Oravisalossa torstaina Noin 25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Noljakassa Noin 35-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Rantakylässä

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Rääkkylän Oravisalossa, Pässiniementiellä, torstaina kello 19.30 jälkeen. Pohjoiskarjalainen mies oli ajanut Pässiniementietä Vannilan suunnasta, kun tien oikealta puolen oli tullut hirvi tielle. Henkilöauton konepelti ja pyyhkijän sulat olivat vaurioituneet törmäyksessä. Henkilövahinkoja ei ollut tullut. Hirvi oli jatkanut matkaansa törmäyksen matkaansa tien vasemmalle puolelle. Hirvimiehet olivat jäljittäneet hirveä tuloksetta.
Noin 25-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Noljakassa, torstaina hieman ennen kello 21. Poliisi oli pysäyttänyt auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut alle rangaistavuuden rajan jääneen tuloksen. Miehen epäillään olleen ajon aikana muun huumaavan aineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena muun muassa sekavan olemuksensa vuoksi. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
Noin 35-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Rantakylässä perjantaina hieman ennen kello 2. Poliisi oli pysäyttänyt auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen. Miehen epäillään olleen ajon aikana muun huumaavan aineen kuin alkoholin vaikutuksen alaisena olemuksensa vuoksi.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Rääkkylä Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
hirvikolarit
liikenne
liikennejuopumus