Hyppyrimäen alastulorinteessä ajettu Kouvolassa − poliisi pyytää havaintoja

15.11.2021 12.16
Uutinen

Palomäen pienen hyppyrimäen muovitetussa alastulorinteessä ajettiin viikonloppuna moottoriajoneuvolla.

Ajon seurauksena alastulorinteen muoveja on irronnut ja vahingoittunut. Alustavien tietojen mukaan teko on tapahtunut perjantai 12.11. klo 20.30 ja lauantai 13.11. klo 9.00 välisenä aikana. Syntyneiden vahinkojen arvo on noin 2000 euroa. 

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havainnoistaan: [email protected] tai puh. 050 4479 574.

Viikonlopun liikennerikoksia

Poliisi kirjasi viikonlopun aikana Kouvolassa kuusi rikosilmoitusta epäillystä rattijuopumuksesta. Kuljettajista yhtä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja viittä rattijuopumuksesta. Heistä kolmen epäillään ajaneen alkoholin ja kolmen huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajista yhden epäillään syyllistyneen rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kahden kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Epäillyistä kolme tavattiin Kouvolassa, kaksi Voikkaalla ja yksi Tuohikotissa.

Lauantaina Voikkaalla henkilöauto ajautui ulos tieltä kaataen valaisinpylvään sekä puun. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan. Poliisi selvittää ulosajon syytä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat