Joensuussa murtauduttu henkilöautoon, rattijuopumusepäily ja katalysaattorivarkaus

12.4.2021 13.42
Uutinen

Henkilöautoon murtauduttu ja pengottu paikkoja. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lossikujalla henkilöautosta anastettiin katalysaattori.

11.04.2021 klo 20.52 aikaan naisen epäillään syyllistyneen Joensuussa Kartoittajantiellä rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen ja miehen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle. Poliisipartio pysäytti henkilöauton ja sitä kuljettaneelle naiselle tehty huumausainepikatesti oli osoittanut huumeita. Kyydissä oli matkustajana ollut auton omistanut mieshenkilö. Auto oli ollut katsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu.


Henkilöautoon oli murtauduttu 10.04-11.04 välisenä aikana Joensuussa Pihaportintiellä. Oven kahva oli väännetty irti ja autoon oli päästy sisälle ja paikat oli pengottu . Ovi oli vaurioitunut.


Lossikuja 2 osoitteessa oli anastettu henkilöautosta katalysaattori 12.04.2021 klo 01.07 aikaan. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen ja ilmoituksen mukaan autokatoksessa oli mieshenkilö askarrellut auton parissa . Poliisin tultua paikalle, oli havaittu auton pakoputkea leikatun ja katalysaattori anastetun.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
varkaus