Joensuussa vaarallista luistattelua

Julkaisuajankohta 26.1.2022 9.51
Uutinen

Joensuussa nuorta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta luistattamisen johdosta. Tohmajärvellä tapahtui hirvikolari.

Nuorta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Joensuussa. Poliisipartio oli havainnut Utrantiellä 25.01.2022 klo 17.25 henkilöauton lähtevän Latolankadun suuntaan. Lähtiessään auton perä oli alkanut heittelehtimään voimakkaasti. Nuorukainen oli ajanut voimakkaasti luistattaen koko ajoradan leveydeltä laajakaarisessa luisussa. Auto oli kulkenut luisussa 100-200 metriä. Luistattamisen aikana matkalla oli ollut kolme jalankulkijaa. Autoilija on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.


Tohmajärvellä tapahtui hirvikolari 25.01.2022 klo 16.00 aikaan Pykälävaarantiellä Selkäkyläntien risteyksen lähettyvillä. Henkilöautoilijan eteen oli tullut kaksi hirveä, joista toiseen autoilija oli törmännyt. Hirvet olivat juosseet metsään. Suurriistavirka-apu on jäljittänyt hirviä ja ilmoittanut, että merkkejä loukkaantumisesta ei ollut. Auton takaovi vaurioitui, henkilövahinkoja ei tullut.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Pohjois-Karjala Tohmajärvi Uutinen