Kahden auton risteyskolari Joensuun Rantakylässä

14.4.2021 11.36
Uutinen

Utrantien ja Kurjentien valo-ohjatussa risteyksessä ajettiin kahden auton kolari tiistaipäivänä kello puoli yhdentoista aikaan. Osapuolet kertoivat ajaneensa risteykseen vihreän valon palaessa, joten poliisi tutkii ja selvittää asiaa jälkeenpäin. Tapahtumassa ei syntynyt henkilövahinkoja. Osapuolilla oli henkilöauto ja henkilöauton mallinen pakettiauto.

Ylämyllyllä päin liikennejakajaa

Tiistai-iltana kello kahdeksan aikaan Liperin Ylämyllyllä henkilöauto ajettiin liikenteenjakajaan.
Autoilemassa ollut paikallinen mies oli ajanut laina-autolla Ylämyllyntien ja Kierrätyskujan risteyksessä liikenteenjakajaan. Auton keulaosa vaurioitui ja kaksi liikennemerkkiä vääntyivät. Henkilövahinkoja ei syntynyt ja mies oli soittanut hinauspalveluun, kun poliisi tuli paikalle. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan mutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  

Autoon kohdistunut vahingonteko Joensuun Utran saaressa

VW Passat-merkkinen henkilöauto oli keskiviikkoyönä pysäköitynä Joensuun Utran saarien pysäköintialueelle.

Auton takapenkin kohdalla olevaan polttoainetankkiin oli porattu kaksi siistiä reikää ja polttoainetta valui maahan. Asian huomannut henkilö ilmoitti siitä oitis hätäkeskukseen, josta apu lähetettiin paikalle. Pelastuslaitos ilmoitti asiasta edelleen poliisille keskiviikkoyönö kello kahden aikaan. 

Pelastuslaitos jatkoi keskiviikkoaamuna alueella maan puhdistustusta.

Havaintoja teosta tai tekijästä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla [email protected], vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen puhelin 0295 415 320 ma-pe klo 8-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liperi Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne
onnettomuudet
rikosasiat
spontaanit tapahtumat
vahingonteko