Kaksi loukkaantui Forssassa traktorimönkijä onnettomuudessa.

18.4.2021 9.11
Uutinen

Traktorimönkijälle leikkiminen aiheutti kahden nuoren joutumisen sairaalaan. Poliisi toivoo, että jokainen ajoneuvon käyttäjä sekä vanhempi ymmärtäisi tilanteen vakavuuden. Pieneltä tuntuva temppuilu ja liikenteessä leikkiminen saattaa aiheuttaa karmeat seuraukset kuljettajalle, kyydissä olijoille tai muille sivullisille

HÄMEENLINNA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa Mantereentiellä 17.4.2021 iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillea.
HATTULA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Hattulassa Hyrväläntiellä 17.4.2021 illalla. Kuljettaja oli kaatanut traktorimönkijällä saaden sairaalahoitoa vaativia vammoja. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 0,83 promillea.
FORSSA;
Nuoren henkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Forssassa Tapulinkujalla 17.4.2021 illalla. Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, missä kerrottiin 30-40 nuoren kaahailevan Forssan Prisman parkkipaikalla. Ilmoittajan mukaan yksi traktorimönkijä oli ajettu rotvallin reunaan siten, että se oli vaurioitunut. Poliisin mennessä paikalle selvisi seuraavaa: yksi nuori oli menettänyt ajoneuvon hallinnan osuen rotvallin reunaan, kyydissä oli ollut lisäksi kaksi muuta nuorta. Nuo kaksi nuorta olivat tippuneet ajoneuvon kyydistä ja menneen omatoimisesti sairaalaan. Poliisi selvitysten perusteella kaksi muuta nuorta saivat lieviä vammoja. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, eikä tiedota asiasta enempää.

 
Poliisi haluaa kuitenkin muistuttaa nuoria ja nuorten vanhempia. Poliisi toivoo, että jokainen ajoneuvon käyttäjä sekä vanhempi ymmärtäisi tilanteen vakavuuden. Pieneltä tuntuva temppuilu ja liikenteessä leikkiminen saattaa aiheuttaa karmeat seuraukset kuljettajalle, kyydissä olijoille tai muille sivullisille. Ajoneuvo on ajamista varten, ei leikkimistä varten. Vahinko voi pilata monen ihmisen elämän ja saada aikaa peruuttamatonta mielipahaa.


LAHTI:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Pohjoisella Liipolankadulla 18.4.2021 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikenneturvallisuus