Kaksi työmaamurtoa Lappeenrannassa

28.1.2021 14.59
Uutinen

Lappeenrannassa murtauduttiin Leirissä työmaaparakkiin ja keskustassa työmaan varastoon 17.-25.1. välisenä aikana. Varkaat anastivat työkaluja, taskulamppuja ja puhelinlatureita. Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista.

Lappeenrannassa murtauduttiin työmaaparakkiin ja anastettiin Makita -merkkisiä työkaluja Leirin kaupunginosassa 22.-25.1. välisenä aikana.

Lappeenrannassa murtauduttiin keskustassa kauppakeskuksen työmaan varastoon ja anastettiin taskulamppuja ja puhelinlatureita 17.-18.1. välisenä aikana.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Poliisi pysäytti kaksi huumaantuneena ajanutta ja kaksi kortitonta kuljettajaa Etelä-Karjalassa

Poliisi tavoitti keskiviikkona liikennevalvonnan yhteydessä Etelä-Karjalassa neljä henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen liikennerikoksiin. Näistä kuljettajista kahden epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Lisäksi kahden kuljettajan epäillään ajaneen ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ja syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannan keskustasta, Rauhan ja Kariniemen kaupunginosista sekä Imatralta Vuoksenniskan kaupunginosasta.


 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat
varallisuusrikokset
varkaus