Katalysaattorivarkaus Kouvolassa − poliisi pyytää havaintoja

26.7.2021 14.35
Uutinen

Tykkimäen huvipuiston parkkipaikalle pysäköidyistä ajoneuvosta anastettiin viikonloppuna katalysaattori keskellä päivää.

Varkaus tapahtui lauantaina 24.7.2021 klo 16.30 - 19.00. Kyseessä on jo neljäs heinäkuun aikana poliisin tietoon tullut katalysaattorivarkaus samalla parkkialueella. Aikaisemmat varkaudet tapahtuivat torstaina 15.7. ja sunnuntaina 18.7.2021.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: [email protected] tai puh. 050 4479 574.

Katalysaattorivarkauksien lisääntyminen on valtakunnallinen ilmiö. Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen parkkipaikoilla tapahtuvan epäilyttävän toiminnan varalta. Tarvittaessa asiasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen.

Viikonlopun liikennerikoksia Kouvolassa

Poliisi kirjasi viikonlopun aikana Kouvolassa viisi ilmoitusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tai törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta tilanteista, joissa ajoneuvo oli törmännyt toiseen ajoneuvoon tai suistunut ulos tieltä. Osassa onnettomuuksista alkoholilla epäillään olevan osuutta asiaan.

Poliisi epäilee viikonlopun aikana tapaamistaan kuljettajista neljää törkeästä rattijuopumuksesta ja neljää rattijuopumuksesta. Kuljettajista kahden epäillään ajaneen huumaavien aineiden alaisena ja ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Rattijuopumuksesta epäillyistä kuljettajista kolme tavattiin Kouvolassa ja loput Kuusenkoskella, Myllykoskella, Valkealassa, Anjalassa ja Korialla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat