Kerrostalon rappukäytävään nukahtanutta miestä epäillään varkauden yrityksestä

6.1.2022 9.27
Uutinen

Poliisi otti Lahdessa rappukäytävästä kiinni miehen, jonka epäillään yrittäneen murtautua kerrostalon varastotiloihin. Lisäksi liikenteessä tapahtui joitain onnettomuuksia, joista kuitenkin selvittiin ilman vakavia henkilövahinkoja.

LAHTI:

Poliisipartio sai keskiviikkona puolenpäivän aikaan tehtävän päihtyneestä henkilöstä Lahden keskustassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävään. Partio tapasi rappukäytävästä nukkumasta hieman yli 20-vuotiaan miehen, jolla oli hallussaan erilaisia murtovälineitä. Samassa rappukäytävässä puolestaan havaittiin murtojälkiä kahdessa eri varastotiloihin johtavassa ovessa. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä vielä kääntöveitsi ja vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Miestä epäillään varkauden yrityksestä, murtovälineen hallussapidosta, huumausaineen käyttörikoksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. 

Valtatiellä 4 tapahtui keskiviikkoiltana henkilöauton ulosajo, jossa henkilöauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan hieman Lotilan liittymän eteläpuolella. Auto oli törmännyt moottoritien keskialueella olevaan kaiteeseen ja suistunut sen jälkeen tien oikeaan laitaan. Auto ja kaide vaurioituivat törmäyksessä, mutta siitä ei aiheutunut henkilövahinkoja. Tien pinta oli tapahtumahetkellä ollut liukas ja loskainen. 

HÄMEENLINNA:

Evolla, Opistontiellä tapahtui keskiviikkona iltapäivällä henkilöauton ulosajo, jossa henkilöauton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan. Auto suistui kulkusuunnassaan oikealle ojaan ja törmäsi lopulta puuhun. Autossa yksin ollut kuljettaja sai törmäyksessä lieviä vammoja. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
 

Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Kanta-Häme Lahti Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
liikenneonnettomuudet
varkaus