Kilvetön moottorikelkka törmäsi autoon Iitin Vehkojantiellä.

1.3.2021 9.28
Uutinen

Sunnuntai sujui poliisin kannalta rauhallisissa merkeissä eikä maanantaiaamuna Hämeenlinnan Miekkalinnassa ollut yhtään henkilöä päihtyneiden säilössä lepäämässä.

HÄMEENLINNA

Poliisiautoa ajoi vastaan ulkomaan rekisterikilvissä ollut auto Aleksis Kiven kadulla sunnuntaina aamupäivällä. Vastaavanlaisesta autosta oli aikaisemmin tullut ilmoitus mahdollisesta päihtyneestä kuljettajasta, joten partio päätti pysäyttää auton. Ilmeni, että autoa kuljettanut kolmekymppinen mies oli päihtynyt. Hän puhalsi poliisin alkometriin 0,38 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Poliisipartio pysäytti auton Tuuloksessa tiellä 12 sunnuntaiaamupäivällä. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja tarkkuusalkometriin 0,48mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon rattijuopumuksesta johtuen ja hänelle kirjoitettiin sakko.

RIIHIMÄKI

Poliisipartio pysäytti auton Ilveskadulla sunnuntaiaamuna. Ilmeni, että autoa kuljettaneen kolmekymppisen miehen ajo-oikeus oli vanhentunut jo kahdeksan vuotta sitten. Mies puhalsi poliisin alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Miehen autoon tehtiin paikanetsintä ja autosta löytyi teleskooppipatukka sekä pieni määrä huumaavia lääkkeitä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksista, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

PADASJOKI

Poliisipartio pysytti auton Tauluntiellä sunnuntaina iltapäivällä. Ilmeni, että autoa kuljettanut parikymppinen mies oli ajokiellossa ja että hän oli vuoden sisällä jäänyt kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta kerran aikaisemmin. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Alkometripuhallus oli 0,00 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

IITTI

Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja ajoneuvorikkomukseen moottorikelkalla Vehkojantiellä. Poliisipartio sai tehtävän moottorikelkan ja henkilöauton kolarista. Paikanpäällä ilmeni, että henkilöauto oli ollut ajamassa Vehkojantietä Vuolenkoskentien suuntaan kun samalla puolella tietä oli vastaan tullut moottorikelkka. Molemmat osapuolet olivat ehtineet hieman väistää, mutta siitä huolimatta ajoneuvot törmäsit toisiinsa. Tapahtumapaikka oli mäkisessä kaarteessa, jossa näkyvyys on huono. Moottorikelkan kuljettaja loukkaantui kolarissa ja moottorikelkka vaurioitui. Henkilöauto vaurioitui myös törmäyksessä. Moottorikelkassa ei ollut rekisterikilpeä.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
moottorikelkkailu