Kiteeltä on anastettu pakettiauto

25.10.2021 9.40
Uutinen

Kiteeltä anastettiin pakettiauto, liikenneonnetomuudet Joensuussa ja Kiteellä, kaksi hirvikolaria Ilomantsissa.

23.10-24.10 2021 välillä oli Kiteellä Teollisuustie 20 a osoitteessa Puhoksen veturipalvelut oy:n tiloista anastettu Nissan Capstar lavapakettiauto IFC-356, jonka kyljissä Puhoksen veturipalvelun tarrat. Lisäksi hallista oli anastettu kolme hitsauslaitetta. Varikkoalueen kuorma-autoista oli anastettu dieseliä.

24.10.2021 kello 15.00 aikaan hätäkeskukseen oli ilmoitettu Joensuusta Käpykankaantie 9 kohdalta, että moottoripyöräilijä oli kaatunut. Poliisipartiolle oli paikalla selvinnyt, että nuori mies oli ajanut kevytmoottoripyörällä Käpykankaantietä pitkin ja kuljettajan mukaan kevari oli lähtenyt käsistä liian vauhdin vuoksi. Kaatuessaan moottoripyöräilijä oli kaatanut paikalla olleet neljä postilaatikkoa ja niiden telineen. Nuorta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Vakavampia henkilövahinkoja ei syntynyt.

24.10.2021 kello 18.00 aikaan Kiteellä Joensuuntien (VT6) ja Puhoksentien risteyksessä sattui kolmen auton kolari. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella poliisipartio oli saanut selville, että Joensuuntietä etelän suuntaan ajanut henkilöautoilija oli kääntynyt etelän suunnasta tulleen henkilöautoilijan eteen, joka oli törmännyt kolmanteen autoon. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Suuremmista henkilövahingoista ei ollut ilmoitettu.

24.10.2021 kello 18.15 aikaan oli tapahtunut hirvikolari Ilomantsissa Hatuntiellä Parissavaarassa. Hirvi oli tullut tielle ja törmännyt henkilöautoon. Hirvi oli kuollut paikalle henkilövahinkoja ei ollut tullut.

24.10.2021 kello 19.00 aikaan oli Ilomantsissa tapahtunut toinen hirvikolari Ilomantsintiellä Marjovaarassa. Henkilöautolla oli törmätty hirveen, joka oli juossut metsään. Henkilövahinkoja ei ollut tullut. SRVA henkilöstö oli lähetetty jäljittämään hirveä.
 

Ilomantsi Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
liikenneonnettomuudet
omaisuus
varkaus