Kolareita Pohjois-Karjalassa

22.11.2021 10.53
Uutinen

Hirvikolarit Nurmeksessa ja Hammaslahdessa, kahden henkilöauton kolari Outokummussa.

Henkilöauto ja hirvi kolaroivat Nurmeksessa Joensuutiellä (Valtatie 6) Lukanpuron kohdalla sunnuntaina kello 17.25. Mies oli ajanut autolla Joensuun suunnasta Nurmeksen suuntaan, kun tien vasemmalta puolen oli tullut hirvi tielle. Mies oli törmännyt hirveen ja törmäyksessä menehtynyt hirvi oli kulkeutunut törmäyksen voimasta ojaan. Miehen auto oli vaurioitunut etuosastaan ja auton tuulilasi oli mennyt rikki. Auto vaurioitui hinauskuntoon.

Henkilöauto ja hirvi kolaroivat Joensuun Hammaslahdessa Valtatiellä 6, Honkavaaran eteläpuolella sunnuntaina kello 17.45. Nainen oli ajanut autollaan Joensuun suunnasta Kiteen suuntaan, kun tielle oli tullut hirvi. Autoon oli tullut törmäyksessä pieni vaurioita.  Hirvi oli jatkanut törmäyksen jälkeen matkaansa ja SRVA oli lähtenyt tarkistamaan hirven kuntoa. Kolarissa ei ollut tullut henkilövahinkoja.

Henkilöautot kolaroivat Outokummun keskustassa Alavinkadulla sunnuntaina kello 17.45. Mies oli ajanut Alavinkatua Kuusjärventien suunnasta ja Ratakadun risteyksen jälkeen oikealle kaartuvassa mutkassa auto oli lähtenyt nelipyöräluisuun seurauksella, että auton vasen takakulma oli törmännyt vastaan tulleen henkilöauton etuosaan vasemmalle puolelle. Miehen ajamassa autossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja ja vastaan tulleessa autossa oli ollut kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Molemmat auton olivat vaurioituneet törmäyskohdistaan. Onnettomuudessa ei ollut tullut henkilövahinkoja.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Nurmes Outokumpu Pohjois-Karjala Uutinen