LAPPEENRANNAN JA IMATRAN POLIISILLA TYÖLÄS VIIKONVAIHDE

20.6.2021 12.07
Uutinen

Toiminta-alueilla useita väkivalta- ja liikennerikoksia.

VÄKIVALTARIKOKSIA:
Lappeenrannassa poliisi on kirjannut perjantai-illan 18.6 ja sunnuntai aamun 20.6.2021 välisenä aikana kolme pahoinpitelyä joista kaksi on tapahtunut paikallisissa ravintoloissa ja yksi ulkoalueella. Kaikissa pahoinpitelyissä alkoholilla on osuutta tapahtumiin. Uhrien vammat eivät ole vakavia, poliisi tiedota vammoista tarkemmin.


Imatran poliisin toiminta-alueella vastaavana aikana poliisi on kirjannut kaksi pahoinpitelyä ja yhden ryöstön. Pahoinpitelyt ovat tapahtuneet ulkoalueella Imatralla ja Parikkalassa, ryöstö Imatran Vuoksenniskalla kadulla. Kaikissa tapahtumissa uhreille on aiheutunut vammoja joista poliisi ei tiedota tarkemmin.


LIIKENNERIKOKSIA:
Lappeenrannan poliisin toiminta-alueella on kirjattu perjantain 18.6.2021 ja sunnuntain 20.6.2021 välisenä aikana kuusi, Imatran poliisin toiminta-alueella kolme liikenteeseen liittyvää rikosilmoitusta.


Perjantai-iltapäivällä kortiton henkilö peruutti Lappeenrannan keskustassa iäkkään jalankulkijan päälle joka kaatuessaan loukkasi päätään. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.


Lauantaina 19.6.2021 poliisi mittasi Lappeenrannassa valtatie 6:lla henkilöauton kuljettajalle 187 km/h ajonopeuden 100 km/h nopeusrajoitusalueella. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuljettaja määrättiin ajokieltoon.


Ruokolahdella poliisi mittasi samana päivänä henkilöauton kuljettajalle 157 km/h ajonopeuden 80 km/h nopeusrajoitusalueella. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.


Samana päivänä poliisi pysäytti muun valvonnan yhteydessä Lappeenrannassa kaksi henkilöauton kuljettajaa joista kumpaakin epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, moottoripyöräilijän jota epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä Luumäellä mopoilijan jota epäillään rattijuopumuksesta. 


Imatralla poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan jota epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä mopoilijan jota epäillään rattijuopumuksesta. 


PALONSYYN TUTKINTA
Imatralla paloi perjantain ja lauantain välisenä yönä 18.-19.6.2021 omakotitalon pihassa ollut leikkimökki maan tasalle. Poliisi suorittaa asiassa palonsyyn tutkintaa. 
 

Etelä-Karjala Imatra Kaakkois-Suomen poliisilaitos Lappeenranta Rikokset ja tutkinta Ruokolahti Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
liikenne
rikokset
väkivalta