Liikenneonnettomuus Kontiolahdella ja rattijuopumus Joensuussa

Julkaisuajankohta 24.1.2022 11.45
Uutinen

Kahden henkilöauton nokkakolari Vanhalla Nurmeksentiellä, Kontiolahden Lehmossa. Mies ajoi henkilöauton penkkaan Joensuussa Hukanhaudalla

Nokkakolari Lehmossa 
Kahden henkilöauton nokkakolari Vanhalla Nurmeksentiellä, Kontiolahden Lehmossa. Kolari sattui sunnuntaina viiden aikaan iltapäivällä, kun toinen autoista oli lähtenyt tien urista heittelehtimään, kulkeutunut vastaantulevien kaistalle ja vastaantulevan auton keulaan.  Toisen auton matkustaja kuljetettiin lääkärin tarkastukseen. Kummassakin autossa oli kaksi henkilöä. 

Rattijuopumus Joensuussa Hukanhaudalla
Sunnuntaina puoli yhdeksän aikaan mies ajoi henkilöauton penkkaan Joensuussa Hukanhaudalla. Miehen auto kulki vastaantulevien kaistan yli ja lumihankeen. Hätäkeskukseen soittanut sivullinen oli auttanut miestä saamaan auton pois penkasta ja samalla havainnut miehen olevan päihtynyt. Poliisi tavoitti miehen ja auton läheltä tapahtumapaikkaa. Poliisin tullessa paikalle mies istui maassa eikä hän kyennyt seisomaan päihtymyksensä vuoksi. Miestä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta. 
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Pohjois-Karjala Uutinen