Liikennerikoksia Etelä-Karjalassa

27.7.2021 11.39
Uutinen

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa 26.7. 

Kummankin kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Leirin kaupunginosasta ja keskustasta.

Roska-auto suistui tieltä ojaan Ruokolahdella 26.7. Roska-auto väisti vastaan ajanutta henkilöautoa ja tienreuna oli pettänyt. Autot eivät törmänneet toisiinsa, eikä tapahtuneesta loukkaantunut henkilöitä. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöauto suistui ulos tieltä Joutsenossa 26.7. Kuljettaja oli etsinyt jotakin penkkien välistä ja menettänyt autonsa hallinnan. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lappeenrannassa ajoneuvoihin kohdistuvia varkauksia

Lappeenrannassa anastettiin moposkootteri ja yritettiin ottaa lukitsematon henkilöauto luvatta käyttöön 25.7. yöllä. Kumpikin ajoneuvo oli pysäköitynä Kourulan kaupunginosassa Koverinkadulla. Moposkootteri löytyi samana päivänä samalta kadulta. Poliisi tutkii asioita moottorikulkuneuvon käyttövarkautena ja sen yrityksenä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Paras tapa estää ajoneuvon varkaus on lukita ajoneuvo tai mahdollisuuksien mukaan säilyttää sitä lukitussa tilassa. 

Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat