Liikennerikoksia ja varkauksia Etelä-Karjalassa

27.9.2021 11.31
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonlopun aikana kolme kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen huomattavan ylinopeuden takia. 

Liikenneturvallisuus vaarantui valtatie 6:lla viikonlopun aikana. Poliisi tavoitti kolme kuljettajaa, jotka ajoivat huomattavaa ylinopeutta ja heidän epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettajien nopeuksiksi mitattiin 153 km/h, 165km/h ja 172 km/h. Kuutostiellä on 100 km/h nopeusrajoitus. Poliisi määräsi kuljettajat väliaikaiseen ajokieltoon.
 
Poliisi tavoitti viikonlopun aikana neljä rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa. Yhden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja näistä kahta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Poliisi tavoitti kuljettajat Lemiltä, Lappeenrannasta, Joutsenosta ja Imatralta.


Varkaudet Etelä-Karjalassa

Lappeenrannassa murtauduttiin työmaakoppeihin Sammonlahden kaupunginosassa Orkoniitynkadulla 27.9.21 yöllä. Poliisi selvittelee mahdollisesti anastettua omaisuutta ja tutkii asiaa varkautena.

Lappeenrannassa anastettiin mopo Sammonlahden kaupunginosassa Pellonmäenraitilla parkkipaikalta 24.9.21. Anastettu mopo on Suzuki-merkkinen ja sen rekisteritunnus on 30-KIG.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Imatralla murtauduttiin autotalliin ja anastettiin henkilöauto Imatrankosken kaupunginosassa 25.9.21. Poliisi tavoitti rikoksesta epäillyn liikenteestä anastetulla autolla Imatralla. Poliisi otti auton haltuunsa ja otti rikoksesta epäillyn kiinni. Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat