Liikennerikoksia Lappeenrannassa

26.3.2021 13.25
Uutinen

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Lappeenrannassa 24.-25.3. 

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa 24.-25.3. Toisen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Toisen kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannassa Parkkarilan ja Pallon kaupunginosissa.  

Vahingontekoja Etelä-Karjalassa

Lappeenrannassa vahingoitettiin henkilöautoa Skinnarilan kaupunginosassa Ostosraitilla 17.-24.3.21 välisenä aikana. Auton ikkunoita oli hajotettu ja autosta oli yritetty irrottaa rekisterikilpi.

Lappeenrannassa anastettiin henkilöautosta molemmat rekisterikilvet keskustassa Savonkadulla 23.-24.3.2021 välisenä aikana. 

Imatralla anastettiin henkilöautosta lisävalo Imatrankosken kaupunginosassa 22.-24.3.21 välisenä aikana. Ajoneuvo oli pysäköitynä kerrostalon parkkipaikalla Jukankadulla. 

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat
vahingonteko