Liikennerikoksia sekä pahoinpitely Joensuussa. Nurmeksessa anastettiin henkilöauto väkivallalla uhkaamalla.

Julkaisuajankohta 2.10.2022 9.51
Uutinen

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Joensuussa. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Miestä oli pahoinpidelty Joensuun Enon keskustassa. Nurmeksen Porokylässä oli anastettu henkilöauto väkivallalla uhkaamalla.

 

 

 

 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Joensuun Raatekankaalla, Kajaanintiellä (Valtatie 6), lauantaina kello 20 jälkeen. Poliisi oli mitannut tutkalla miehen kuljettamalle autolle nopeutta 188 km/t 60 km/t nopeusrajoitusalueella ja 118 km/t 60 km/t nopeusrajoitusalueella. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Tapahtuma-aikaan oli ollut muuta liikennettä kohtalaisesti, tienpinta oli ollut märkä, pimeää ja katuvalot päällä.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Rantakylässä lauantaina hieman ennen puolta yötä. Naiselle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 0,64 promillea. Poliisi oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.

Miestä oli pahoinpidelty Joensuun Enon keskustassa sunnuntaina noin kello 2. Miestä oli pahoinpidelty ravintolasta poistumisen jälkeen ensin lyömällä ja kaatamisen jälkeen maassa potkimalla. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Mies oli viety ambulanssilla keskussairaalaan.

Nurmeksen Porokylässä oli anastettu henkilöauto väkivallalla uhkaamalla lauantaina kello 21.30 jälkeen. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen, poliisi tutkii tapahtumaa epäiltynä ryöstönä. Anastettu auto on punainen Renault Megane Scenic, vuosimallia 2001 ja auton rekisteritunnus on FFA-405.  Mahdollisia havaintoja edellä mainitusta tapahtumasta tai auton liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15. Akuutit havainnot autosta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Nurmes Pohjois-Karjala Uutinen