Liikennetapahtumia Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 7.12.2021 9.38
Uutinen

Kolari ja likennejuopumus Joensuussa. Hirvikolari Outokummussa.

06.12.2021 klo 17.55 aikaan tapahtui kolari Joensuussa Ilomantsintiellä Repokallion liittymässä. Etelästä oli tullut henkilöautoilija ilomantsintien liittymään ja oli noussut vt.6:lta ramppiin kääntyäkseen Niinivaaran suuntaan. Hänen kääntyessään liikennevaloissa edellä mainitulla tavalla, oli Niinivaaran suunnasta tullut henkilöauto , mikä oli törmännyt tämän vasempaan kylkeen. Niinivaaran suunnasta tullut autoilija oli paennut paikalta törmäyksen jälkeen Ilomantsin suuntaan. Poliisipartio oli tavoittanut myöhemmin kyseisen auton tämän kotiosoitteesta. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänen epäillään ajaneen päin punaista liikennevaloa.


06.12.2021 klo 19.40 poliisipartio oli pysäyttänyt Joensuussa Vanamokadulla henkilöautoilijan. Kuljettajalle tehty puhalluskoe oli osoittanut 0,87 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä miehellä ei ollut ajo-oikeutta.


06.12.2021 klo 17.23 aikaan oli Outokummussa Kuopiontiellä Monolanmäessä tapahtunut hirvikolari. Aikuinen hirvi oli juossut auton eteen ja törmännyt autoon. Törmäyksen jälkeen hirvi oli jatkanut matkaa metsään. SRVA oli hälytetty jäljestämään hirveä. Henkilövahinkoja ei tullut, auto vaurioitui lievästi.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Outokumpu Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen