Liikennetapatumia Joensuussa

Julkaisuajankohta 13.1.2022 14.40
Uutinen

Viimeisen vuorokauden sisällä Joensuun alueella tapahtui useita liikenteeseen liittyneitä tapahtumia aina onnettomuuksista päihtymisenä ajamiseen.

Joensuussa valtatie 6:en ja Kouvokadun risteyksessä tapahtui henkilöauton ja pakettiauton välinen onnettomuus keskiviikkona kello 14.30. Mies ajoi valtatie 6:lta Karhunmäen erkanemisliittymään ja hänen epäillään jättäneen noudattamatta hänelle osoitetun väistämisvelvollisuutta osoittavan kärkikolmio-liikennemerkin sillä seurauksella, että Kouvonkatua itään päin ajanut nainen törmäsi auton oikean eturenkaan kohdalle. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Joensuussa Joensuussa Ilomantsintiellä keskiviikkona kello 15.30. Miehen kuljettamalle autolle mitattiin nopeudeksi 136 km/h, rajoituksen ollessa 80 km/h. Tapahtuma-aikaan oli runsaasti muuta liikennettä, tienpinta oli jäinen ja luminen.

Joensuussa Utrantiellä naisen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen keskiviikkona kello 17.15 hänen törmätessään punaisen liikennevalon vuoksi pysähtyneenä olleen auton perään. 

Joensuussa Utrantiellä poliisi havaitsi yöllä tien penkkaan luisuneen auton. Kuljettajan lisäksi autossa oli kaksi matkustajaa. Kuljettaja puhalsi 1,21 promillea ja hän oli ajokiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Pohjois-Karjala Uutinen