Meri-Lapissa moottorikelkkavarkaus ja rattijuopumuksia

27.2.2021 10.52
Uutinen

Korjausta odottanut moottorikelkka varastettiin Torniossa ja Kemissä ajeltiin henkilöautoilla päihteiden vaikutuksen alaisensa.

Moottorikelkka varkaus

Torniossa Röyttäntien lähellä olevan Äijänsillan luota anastettiin Polaris -merkkinen moottorikelkka 25.-26.2.2021 kello 20.00-12.00. Asianomistaja oli jättänyt moottorikelkan sillan kupeeseen odottamaan korjausta. Moottorikelkka on väriltään sininen ja sen rekisteritunnus on 837-ÖG. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista p. 0295466156 tai [email protected]

 

Rattijuopumuksia Meri-Lapissa

Poliisipartiot pysäyttivät Kemissä 27.2.2021 kello 00.45 kaksi henkilöautoa tarkastusta varten. Toinen kuljettaja pysäytettiin Mäntykujalla ja toinen Ruonantiellä. Molemmissa autoissa kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 40 -vuotias paikkakuntalainen mies. Miehelle suoritettiin huumausaineenpikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Kummallakaan miehistä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Toiselle miehelle tämä oli toinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Toiselle miehellä kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta on kertynyt jo ennen tätä 28 kertaa. Miehiä epäillään syyllistyneen asiassa rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kemi Lapin poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen
Lapin poliisilaitos
liikennejuopumus
rikosasiat
varkaus