Meri-Lapissa pahoinpitelyjä

9.10.2021 7.53
Uutinen

Kemissä ja Torniossa tapahtui samoihin aikoihin pahoinpitely. Torniossa ajettiin henkilöautoa ilman siihen oikeuttavaa ajo-oikeutta.

Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Poliisipartio suoritti Torniossa liikenteenvalvontaa Thurevikinkadulla 8.10.2021 kello 12.30. Partiota vastaan tuli henkilöauto, jonka ajokunnon partio päätti tarkistaa. Kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudesta tuntema 29 -vuotias mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Tämä oli miehelle 8. kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä.

 

Pahoinpitelyjä

Kemissä sekä Torniossa tapahtui 9.10.2021 noin kello 03.30 pahoinpitely. Kemissä Keskuspuistokadulla mieheltä pummattiin tupakkaa. Pummaamisen yhteydessä mies oli huomauttanut kolmea miestä huonosta kielenkäytöstä. Yksi seurueen miehistä oli suivaantunut ja lyönyt tupakkaan antanutta miestä useasti nyrkillä kasvoihin. Kolmikko oli poistunut juosten paikalta.

Torniossa ravintolassa neljä miestä oli mennyt vieraaseen pöytään ja alkanut huudella yhdellä pöytäseurueessa istuneelle miehelle. Yhtäkkiä yksi neljästä miehestä oli istunutta miestä kasvoihin.

 

Mikäli teit havaintoja pahoinpitelyistä, poliisi pyytää ilmoittamaan niistä numeroon 0295466156 tai sähköpostitse [email protected]

Kemi Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Lapin poliisilaitos
ajo-oikeus
ajokortit
pahoinpitely
rikokset
tappelut