Meri-Lapissa pahoinpitelyjä ja omaisuusrikoksia

3.10.2021 10.42
Uutinen

Lisävaloja anastetaan paljon Meri-Lapissa. Keski-ikäinen mies suihkutti OC-kaasua tanssilattialla Torniossa. Poika riehui äitinsä asunnolla Tervolassa. Nuorta miestä pahoinpideltiin Torniossa.

Kemissä on anastettu lisävalot henkilöautosta


Lisävaloja anastetaan lähestulkoon päivittäin Meri-Lapin alueella. Tällä kertaa lauantai-sunnuntaiyönä on Kemissä Juntonkadulla anastettu kaksi lisävalopaneelia henkilöautosta. 


Sähkötyökaluja on anastettu Torniossa


Perjantai-lauantaiyön aikana on rakennustyömaalta anastettu Makitan käsityökoneita Torniossa.


Miehen epäillään suihkuttaneen oc-kaasua ravintolassa Torniossa


Lauantai-sunnuntaiyönä on Torniossa ravintolassa keski-ikäinen mies suihkuttanut oc-kaasua ravintolan sisällä altistaen useita henkilöitä kaasulle. Kaasun suihkuttaminen oli tapahtunut ravintolan tanssilattialla. Mies oli poistunut ravintolasta, eikä häntä siten tavoitettu tapahtumapaikalta. Kaasun aiheuttamat haitat jäivät ravintolassa olleille asiakkaille lieviksi.


Mies riehui äitinsä asunnolla Tervolassa


Tervolassa asuva nainen ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen aikuinen poikansa riehui hänen asunnollaan lauantai-sunnuntaiyönä paiskoen tavaroita ja rikkoen asuntoa. Partio tavoitti miehen asunnolta ja otti hänet kiinni vahingontekoon epäiltynä.


Nuorta miestä on pahoinpidelty Torniossa


Hätäkeskuksen ilmoituksen mukaan varhain sunnuntaina oli nuorta miestä pahoinpidelty henkilöautossa Tornion Kivirannalla. Partion mennessä paikalle heille selvisi, että useampi nuori mies olivat olleet illanvietossa ja heillä oli kuljettaja. Kyydissä oli ollut myös heille tuntemattomampi nuori mies, jolla oli tullut takapenkillä riitaa. Riitelevät miehet olivat nousseet auton kyydistä pois, jolloin toista miehistä oli pahoinpidelty auton ulkopuolella. Ensihoito kävi tarkastamassa uhrin vammat, jotka jäivät lieviksi.
 

Kemi Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tervola Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
pahoinpitely
varallisuusrikokset
varkaus