Mieskaksikko aiheutti vaaraa ja vahinkoja Ristiinassa

23.6.2021 15.09
Uutinen

Maastopalon alkua tarkistamaan tulleen pelastuslaitoksen huomio kiinnittyi Ristiinassa tiistai-iltapäivällä 22.6.2021 Suvi 4250 -mallisen avoveneen lähistöllä liikkuneeseen mieskaksikkoon, jota epäillään tuhotyön yrityksestä ja varkaudesta.

Ristiinan Teboilin pihamaalla oli palanut vielä hetkeä aiemmin pelastuslaitoksen tarkistustehtävän kohteena ollut nuotio, joka oli jo kuitenkin sammunut itsestään. Paikalla oli tehty avotuli polttoainesäiliöiden vierellä ja paloalueella oli ollut myös nestekaasupullo. 


Rannassa veneen lähistöllä oleskelleet miehet olivat kertoneet oman veneensä kaatuneen järvellä aiemmin ja törmänneensä laiturissa kiinni olleeseen toiseen veneeseen, johon oli myös tullut vaurioita. Miesten hallussa oli lisäksi anastetuksi epäiltyä omaisuutta, jota nämä olivat koettaneet kaupitella ohikulkijoille. 


Ennen poliisin tuloa miehet poistuivat paikalta ja toinen epäillyistä koetti anastaa mopoa läheisen talon pihasta siinä kuitenkaan onnistumatta. Partio tavoitti molemmat epäillyt nopeasti silminnäkijähavaintojen perusteella ja otti kiinni.

Anastetuksi epäilty Suvi 4250 -vene

Miesten käyttämää 20 hv Yamaha-moottorilla varustettua Suvi 4250 -venettä epäillään anastetuksi ja sen omistaja ei ole toistaiseksi tiedossa. 

Veneen omistajaan liittyvät vihjeet ja havainnot epäiltyjen liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.

Itä-Suomen poliisilaitos Mikkeli Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
yleinen järjestys