Miestä puukotettiin sunnuntaina Myyrmäessä - epäilty on vangittu tänään keskiviikkona

4.8.2021 15.18
Tiedote

Hätäkeskukseen tuli sunnuntaina 1.8. aamuyöstä ilmoitus puukotuksesta Vantaan Myyrmäessä. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen ja otti hänet kiinni. Hänet on tänään keskiviikkona vangittu todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

Hätäkeskukseen tuli sunnuntaina 1.8. aamuyöstä ilmoitus puukotuksesta Vantaan Myyrmäessä. Paikalla selvisi, että Paalutorilla oli ollut muutaman henkilön seurue viettämässä aikaa ja kahden miehen välille oli kehkeytynyt tappelu. 

Muu seurue oli saanut tappelun loppumaan ja tilanteen rauhoittumaan. Kun tappelun toinen osapuoli oli jo poistumassa paikalta, oli toinen tappelussa mukana olleista lähtenyt hänen peräänsä ja lyönyt häntä kerran teräaseella takaapäin keskivartalon alueelle. 

Teon jälkeen mies oli poistunut paikalta. Poliisi sai kuitenkin miehen tuntomerkit ja tavoitti hänet pian tapahtuman jälkeen lähialueelta. Mies otettiin kiinni ja hänet on tänään keskiviikkona vangittu todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

– Teräaseella keskivartaloon kohdistunut väkivalta on aina potentiaalisesti hengenvaarallista. Tässäkin tapauksessa oli ainekset vakavampaankin lopputulokseen, mutta onneksi vammat jäivät kuitenkin tekoon nähden lievähköiksi, kertoo rikoskomisario Timo Luoto Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Vantaa fi
Itä-Uudenmaan poliisilaitos
vangitseminen
yleinen järjestys ja turvallisuus