Moottoripyörällä karkuun poliisipartiota

28.1.2021 9.33
Uutinen

Ala-ikäinen kaahaili poliisipartiota karkuun Riihimäellä.

LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, luvattomaan käyttöön ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa keskussairaalankadulla 27.1.2021 iltapäivällä.  Kuljettajalla suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisipartion selvittäessä tapausta, selvisi, että ajoneuvon oli otettu luvatta käyttöön.


HOLLOLA:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen Hollolassa Porvolantiellä 27.1.2021 päivällä. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan tien mutkassa liukuen vastaantulevalle kaistalle osuen kuorma-auton keulaan. Kuljettajan käyttäytymisen perusteella on syytä epäillä henkilön syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen ja rattijuopumukseen.  Ajoneuvo oli katsastamaton. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvo kärsi vaurioita, ei henkilövahinkoja.
RIIHIMÄKI:


17-vuotiaan nuoren epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja niskoitteluun poliisia vastaan Riihimäellä Uusi Herajoentiellä 27.1.2021 iltapäivällä. Poliisipartiota vastaan tuli kilvetön moottoripyörä, minkä perään poliisipartio kääntyi. Poliisipartio sai uuden näköhavainnon pyörästä Uusi Herajärventiellä ja kytki hälytyslaitteet päälle. Moottoripyörän kuljettaja ei noudattanut pysäytysmerkkiä, vaan jatkoi ajoaan. Kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta ajaen välillä kevyenliikenteen väyliä pitkin päätyen lopulta Tehtaankadulle, missä lopulta pysähtyi. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tästä syystä lähti karkuun poliisia. 
 

Hollola Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Lahti Päijät-Häme Riihimäki Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikenneturvallisuus