Mopo anastettu Joensuun Rantakylässä
Mopo anastettu Joensuun Rantakylässä ja liikenteen tapahtumia maakunnassa

10.5.2021 12.48
Uutinen

Rattijuopumusepäily Lieksassa, huimaa ylinopeutta Outokummussa ja hirvikolari Joensuun Enossa.

Sunnuntaina puolen yön ja neljän välisenä aikana oli anastettu mopo Joensuun Rantakylässä osoitteesta Venetie 12. Mopo on merkiltään Gilera  ja sen rekisteritunnus on 52-JFT.

Havainnot mopon anastuksesta tai sen liikkeistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Puhelimitse vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen 0295 415 320 virka-aikana kello 8-16.15.

Törkeä rattijuopumusepäily Lieksassa

Sunnuntaina kello 14.45 Lieksassa haja-asutusalueella henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Paikkakuntalainen mies tavoitettiin ajonsa jälkeen kotiosoitteestaan, missä hänen puhallustuloksensa oli 1.51 promillea. Kyydissään miehellä oli ollutkaksi matkustajaa. Mies käytettiin verikokeissa ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämistä varten.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, koska hänellä ei ollut ajo-oikeutta. 

Huimaa ylinopeutta Outokummussa

Sunnuntaina kello 14.58 Outokummun Varislahdessa valtatie yhdeksällä, poliisipartio mittasi ohitustilanteessa henkilöautolle 142 km/t.  Alueella on rajoitus 80 km/t. Mitatussa nopeudessa on huomioituna tekninen varmuusvähennys. Henkilöautoa kuljettaneen kuopiolaismiehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Hirvikolari Enossa

Sunnuntaina kello 19.14 oli Joensuun Enossa Sarvingintiellä henkilöauto törmännyt hirveen. Hirvi oli tullut tielle tien oikealta puolelta ja törmännyt auton oikeaan etukulmaan. Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Hirvi oli raahautunut tiellä noin 10 metrin matkan, minkä jälkeen poistunut metsään. Riistanhoitoyhdistys lähti tavoittamaan törmäyksessä loukkaantunutta hirveä.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Outokumpu Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
hirvikolarit
liikenne
liikennejuopumus
ylinopeus