Omaisuusrikoksia ympäri Pohjois-Karjalaa

Julkaisuajankohta 22.6.2022 12.33
Uutinen

Polkupyöräilijän ja henkilöauton törmäys Joensuussa sekä omaisuuteen kohdistuneita rikoksia Joensuussa ja Lieksassa. Jatkotiedote epäiltyyn varkauteen Joensuun Iiksenvaaralla. Poliisi kaipaa havaintoja mopolla liikkuneista henkilöistä.

 

Tiistaina kello 17.25 oli henkilöauto törmännyt suojatietä ylittäneeseen polkupyöräilijään Utrantien ja Nuohoojankadun risteyksessä Joensuussa. Utrantieltä Nuohoojankadulle kulkusuunnassaan oikealle kääntyvälle autoilijalle sekä Utrantietä pitkin suoraan ajaneelle polkupyöräilijälle oli molemmille palanut vihreä liikennevalo. Polkupyöräilijä loukkaantui törmäyksessä. Onnettomuutta tutkitaan henkilöauton kuljettajan osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Tulipalo liikuntahallissa Joensuussa

Tiistaina noin kello 16.00 oli Sortavalankadulla Joensuussa liikuntahallin toisessa kerroksessa syttynyt tulipalo, jonka pelastuslaitos oli saanut nopeasti hallintaan. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. 

Kiinteistöä rikottu Lieksassa

Tiistaina kello 19.20 Lieksassa Yrjöläntiellä oli rikottu kiinteistöä. Paikalta oli nähty poistuvan joukko alaikäisiä, joiden osallisuutta asiaan selvitetään.

Iiksenvaaralta vietiin omaisuutta - poliisi pyytää havaintoja

20.6.2022 kello 3.30-4.30 välisenä aikana on anatettu runsaasti omaisuutta Iiksenvaaralla sijaitsevan pihapiirin aittarakennuksesta. Etenkin alkoholituotteet olivat kiinnostaneet tekijöitä. Teon jälkeen anastukseen liittyvää omaisuutta löytynyt Multimäestä, Kastikkatien läheisyydestä. Poliisi kaipaa havaintoja kahdesta henkilöstä, jotka liikkuneet mopolla alueella tekoaikaan. Toisella henkilöistä ollut punainen reppu. Havainnot:  [email protected]i tai 029 5415 232.
 

22.6.22 klo 13.05 lisätty uutiseen välikotsikointi ja lyhennetty pääotsikkoa.

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Pohjois-Karjala Uutinen