Pahoinpitelyitä, näpistyksiä ja liikennetehtäviä Hämeessä

23.6.2021 9.06
Uutinen

Hämeen poliisin tehtävämäärä oli vuorokauden aikana 248. Poliisia työllistivät niin pahoinpitelyt, näpistykset kuin liikennetehtävätkin.

Päijät-Häme

Lahdessa Mäkelässä pahoinpiteli noin 60-vuotias mies aamulla naisystäväänsä halolla. Nainen kertoi partiolle miehen lyöneen häntä halolla päälaelle ja jalkoihin. Naisen vammat eivät vaatineet sairaanhoitoa. Mies otettiin kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä.

Aamupäivällä kello 11 aikoihin pysäytti partio Uudessakylässä vt. 12 tiellä ajoneuvon, jota kuljettanut 45-vuotias mies puhalsi alkometriin 0.00 promillea. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti hänen käyttäneen huumeita ennen ajoon lähtöä. Mies myönsi käytön. Autosta löytyi myös vähäinen määrä huumausaineita.

Lahdessa Aleksanterinkadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä jäi noin 30-vuotias nainen kiinni yrittäessään anastaa tuotteita liikkeestä. Nainen oli laittanut erilaisia tuotteita foliolla vuorattuun reppuunsa lähes 300 euron arvosta. Nainen ei halunnut selvittää asiaa. Nainen kiinniotettiin varkauteen epäiltynä.

Lahdessa Kauppakadulla, otti 40-vuotias mies liikkeen hyllystä kahdet shortsit ja piilotti ne laukkuunsa ja yritti poistua maksamatta tuotteita.

Orimattilan keskustassa sijaitsevan talon pihassa, tuli pariskunnalle riitaa. Riidan seurauksena löi mies naista nyrkillä kerran kasvoihin. Naiselle tuli lyönnin seurauksena ruhjeita silmäkulmaansa.

 

Kanta-Häme

Hämeenlinnan keskustassa syyllistyi noin 55-vuotias mies vahingontekoon, ulostamalla kauppaliikkeen penkille.

Forssassa vt10 moottoripyöräpartio pysäytti mopon, jonka kuljettajaksi selvisi 14-vuotias ajo-oikeudeton poika. Pojan kertoman mukaan hän oli hakenut mopon huollosta ja oli ajamassa sitä kotiansa kun poliisi pysäytti hänet.

Ypäjällä oli miehelle ja naiselle tullut riitaa yksityisasunnossa. Riidan päätteeksi oli noin 60-vuotias mies ottanut saman ikäistä naista kaulasta kiinni ja työntänyt häntä siitä. Nainen tunsi kipua kaulassaan mutta kaulaan ei tullut vammoja.

Riihimäellä Paalijärventiellä suistui henkilöauto ulos tieltä liian suuren tilannenopeuden vuoksi. Autoa kuljettanut alle 18-vuotias ikäpoikkeamaluvalla autoa kuljettanut poika oli ajanut Paalijärventietä ja menettänyt autonsa hallinnan. Auto oli suistunut vastaantulevien kaistan kautta pellolle ja pyörinyt ainakin kahdesti katon kautta ympäri, päätyen noin 30-40 metrin päähän pellolle. Kyydissä olevat kaksi matkustajaa sekä kuljettaja selvisivät vammoitta ulosajossa.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
huumeiden käyttö
juopumus
liikenne
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely
päihtymys