Pahoinpitelyitä, vahingontekoja ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen Meri-Lapissa

Julkaisuajankohta 24.6.2022 15.59
Uutinen

Juhannuksen lähestyessä, torstai- iltana ja perjantaita vastaisena yönä, pahoinpitelyt sekä vahingonteot ja humalassa henkilöautolla kiilaillut kuljettaja työllistivät Meri-Lapin poliisia.

Torstai-iltana hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että henkilöautolla oli törmätty mahdollisesti tahallaan toiseen autoon Keminmaalla. Henkilöauto oli ohitellut muita autoja ja sen jälkeen kiilannut useamman kerran toista autoa siten, että oli osunut toisen auton kylkeen. Kiilanneen henkilöauton kuljettaja oli poistunut lopulta paikalta jalan. Poliisi tavoitti kyseisen miehen lähistöltä vain hetkeä myöhemmin. Miestä on syytä epäillä törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies vietiin kiinniotettuna Kemin poliisivankilaan.


Pahoinpitelyitä sattui yksityisasunnoissa, mutta myös julkisella paikalla sekä Torniossa että Kemissä. Poliisi suoritti pahoinpitelyihin liittyen kuulusteluja perjantain aikana. 

Kemissä rikottiin omakotitalon ikkuna kivellä heittämällä ja toisessa tapauksessa rikottiin autosta ikkuna. Poliisi tutkii tapauksia nimikkeellä vahingonteko.


Kelit näyttävät suosivan juhannuksen juhlijoita ja odotettavissa on auringonpaistetta sekä lounaistuulen mukana leijailevaa grillimakkaran tuoksua pitkin viikonloppua. Meri-Lapin poliisi toivottaa kaikille turvallista juhannusta!
                                                                              
 

Kemi Keminmaa Lapin poliisilaitos Lappi Liikenne Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta