Päihtyneitä kuljettajia Porissa

Julkaisuajankohta 19.5.2022 9.41
Uutinen

Porissa jäi kiinni päihtyneitä henkilöauton kuljettajia maanantaina, tiistaina ja torstaina.

Maanantaina kello 18.30 poliisipartio sai ilmoituksen päihtyneestä henkilöstä, joka oli hetkeä aikaisemmin ajanut henkilöautolla Lukkarinsannantiellä olevalle parkkipaikalle. Paikalle mennyt partio teki kuljettajalle puhalluskokeen, joka osoitti 2.0 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi sai ilmoituksen tiistaina kello 03.30 Ahteentiellä ojaan ajetusta henkilöautosta. Partio tavoitti myöhemmin auton kuljettajan, joka puhalsi 1.2 promillen lukeman. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja lisäksi hän oli ottanut kuljettamansa auton luvatta käyttöönsä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja luvattomaan käyttöön.

Poliisipartio pysäytti torstaina kello 01.30 Latokartanontiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja hänellä oli hallussaan vähäinen määrä huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
 

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Pori Rikokset ja tutkinta Satakunta Uutinen