Poliisin huutokauppa Vantaalla lauantaina 11.6.2022

Julkaisuajankohta 19.5.2022 15.39
Uutinen

Vantaalla poliisiaseman takapihalla (os. Kielotie 21) pidetään Itä-Uudenmaan poliisin huutokauppa lauantaina 11.6.2022. Huutokauppa alkaa kello 10.00 ja tuotteisiin pääsee tutustumaan klo 9.30 alkaen.

Huutokaupassa on tällä kertaa ainakin seuraavia tuotteita: polkupyöriä, sähkötyökaluja, peräkärry, sähköperämoottori, golfsettejä, rengassarja, istuttavia sähköpotkulaitoja, soittimia ja kuntosalivälineitä.

Itä-Uudenmaan poliisin huutokaupassa myytävät esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa ja myöhemmin takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa, kun ne ovat myyntihetkellä. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole myöskään oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta.

Huutokaupassa voi maksaa vain pankki- tai luottokortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Maksu tulee tehdä välittömästi huudon jälkeen ja tuote on vietävä pois huutokauppapaikalta välittömästi huutokaupan päätyttyä, jollei toisin sovita. 

Itä-Uudenmaan poliisilaitos Uutinen