Poliisin toiminta-alueella viikonvaihteessa vilkasta maalla ja vesillä.

11.7.2021 12.51
Uutinen

Lappeenrannan ja Imatran poliisin toiminta-alueella viikonvaihteessa liikennejuopumuksia maalla ja vesillä. Lappeenrannan poliisia työllisti myös pahoinpitelyt ja kadonneen henkilön etsintä.

Poliisi tavoitti viikonvaihteen aikana Lappeenrannassa kaksi rattijuoppoa joista toista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Henkilö oli ajanut ennen kiinnijäämistään Lappeenrannan Joutsenossa kahden varastorakennuksen seinään jonka seurauksena rakennuksille aiheutui alustavan tiedon mukaan lieviä vaurioita, henkilöauto vaurioitui etu- ja takaosastaan. Kuljettajalle ei aiheutunut vammoja.
Toisen kuljettajan poliisi pysäytti Vaalimaantiellä, häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Imatran Vuoksenniskalla poliisi tavoitti kuljettajan jonka ajoneuvo oli sammunut liikenneympyrään, kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.
Viikonvaihteen suurimmat, yli kolmen promillea, lukemat puhalsi pienehköllä moottoroidulla soutuveneellä Saimaalla Lappeenrannan Tyysterniemen lähistöllä veneillyt henkilö. Todistajan kertoman mukaan ennen Lappeenrannan venepoliisin suorittamaa kiinniottoa henkilö oli ollut lähellä pudota pienehköstä veneestään.

Lappeenrannan poliisilla on tutkittavana neljä viikonvaihteessa tapahtunutta pahoinpitelyä. Pahoinpitelyistä kaksi on tapahtunut ulkoalueilla, yksi kerrostalon porraskäytävässä  ja yksi yksityisasunnossa.  Kaikissa tapauksissa alkoholilla on osuutta asiaan. Uhrit ovat saaneet eriasteisia vammoja joista poliisi ei tiedota tarkemmin.

Lappeenrannan poliisi on aloittanut lauantai aamuna 10.7.2021 henkilöetsinnän Vilkjärvellä missä edellisenä iltana kalastamaan lähteneen henkilön soutuvene on ollut ajelehtimassa. Poliisi ei tiedota toistaiseksi asiasta tarkemmin. 
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
liikennejuopumus
liikennerikokset
pahoinpitely