Polkupyörävaras jäi kiinni valppaan ilmoittajan avulla Lahdessa

20.11.2021 9.13
Uutinen

Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen vuorokausi. Poliisilaitoksen alueella jäi kiinni muutamia rattijuoppoja ja yksi pyörävaraskin jäi poliisin haaviin.

LAHTI. Poliisipartio oli suorittamassa valvontaa Lahden keskustassa, kun sille tultiin ilmoittamaan, että mies yrittää katkaista polkupyörän lukkoa läheisen marketin edessä. Partio tapasi parikymppisen miehen kyseisen liikkeen edestä anastuspuuhista. Hän ei havainnut partiota, vaan jatkoi lukon katkaisemista pihdeillä. 
Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauden yritykseen. Lisäksi hänen hallusta löytyi huumausaineita huumausaineen käyttörikoksen verran.

LAHTI. Mieskaksikolle oli tullut kiistaa autojen paikoista perjantai-iltana Mukkulassa korjaushallissa. Toinen osapuolista oli ottanut rengasraudan, jolla hän oli lyönyt vastapuolen auton konepeltiin useita kertoja. Kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen vahingontekoon.

ORIMATTILA. Poliisipartio päätti tarkastaa henkilöauton kuljettajan ajokunnon perjantaina iltapäivällä Orimattilan keskustassa. Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kolmekymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

RIIHIMÄKI. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän perjantaina iltapäivällä Voimalankadulle. Ilmoituksen mukaan jakeluautosta oli anastettu paketteja. Partiolle sai selville, että kolmekymppinen mies oli anastanut autosta paketteja ja poistunut paikalta. Tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja hänen epäillään syyllistyneen varkauteen.

JANAKKALA. Poliisipartio tapasi ajokiellossa olevan nelikymppisen miehen kuljettamassa henkilöautoa perjantai-iltana huoltoaseman pysäköintialueella. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. 
Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.
 

Hämeen poliisilaitos Janakkala Kanta-Häme Lahti Liikenne Orimattila Päijät-Häme Riihimäki Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Hämeen poliisilaitos
liikennejuopumus
vahingonteko
varkaus