Punkalaitumella sytytetty useita rakennuspaloja

17.11.2021 14.28
Uutinen

Punkalaitumen Oriniemessä on lokakuun lopun jälkeen sytytetty tulipaloja, joissa on on tuhoutunut useita rakennuksia. Kaikki kohteet ovat olleet asumattomia rakennuksia. 28. - 30.10. paloi vanha kuivuri. Palo havaittiin vasta jälkikäteen. 30.10. aamuyöstä paloi tyhjillään ollut vanha omakotitalo ja 16.11. aamulla paloi vanha autiotalo. Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi. Paloista ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Tapauksia tutkitaan joko vahingontekoina tai törkeinä vahingontekoina omaisuusvahinkojen määrästä riippuen.

Edellä mainittujen lisäksi poliisilla on tutkinnassa yksi törkeän vahingonteon yritys samalta aikaa. Poliisi epäilee, että yhtä rakennusta olisi yritetty sytyttää palamaan, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Poliisi epäilee kaikkia paloja yhden tai samojen henkilöiden sytyttämäksi. Poliisi on saanut tapauksiin liittyen muutamia vihjeitä, mutta tekijää ei ole toistaiseksi selvitetty. Poliisi pyytää paloihin liittyen havaintoja tai vihjeitä ja tietoja mahdollisista muista syksyn aikana Oriniemen suunnalla havaituista paloista tai niiden sytytysyrityksistä. Tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Pirkanmaa Rikokset ja tutkinta Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen
Sisä-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
tulipalot