Rattijuoppoja Hämeessä

8.3.2021 9.41
Uutinen

Ajoneuvolla ojaan Iitissä, pikatesti positiivisen huumausaineelle.

IITTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja liikennerikkomukseen Iitissä Vuolenkoskentiellä 7.3.2021 aamulla. Kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ajautuen tien vasemmalle puolelle penkkaan ja lopulta osuen puuhun. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Lisäksi ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton. Ei henkilövahinkoja.
HATTULA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Hattulassa Kalvontiellä 7.3.2021 päivällä. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,67 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Johanneksenkadulla 7.3.2021 yöllä. Kuljettaja kieltäytyi poliisin suorittamasta pikatestistä. Henkilön käyttämästä autosta löytyi huumausaineen käyttövälineitä ja epäiltyä huumausainetta vähäinen määrä. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
FORSSA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa Matkailijankadulla 7.3.2021 yöllä. Kuljettajalla suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos