Rattijuoppoja Hämeessä

Julkaisuajankohta 16.8.2022 9.50
Uutinen

Muutama rattijuoppo jäi kiinni kuluneen vuorokauden aikana Hämeessä. Muuten rauhallinen vuorokausi.

ORIMATTILA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausainerikokseen Orimattilassa 15.8.2022 illalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoon suoritetussa paikanetsinnässä autosta löytyi huumausainetta. Epäillyn asuntoon suoritetussa kotietsinnässä asunnosta löytyi kannabiskasvattamo. Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro tarkempaa ajankohtaa ja tekopaikkaa rikoksille. 


LAHTI:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Ruuhijärventien ja Orispohjantien risteyksessä 15.8.2022 illalla. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ajautune tieltä ulos ja osuen puuhun. Kuljettajan käyttäytymisen perusteella on syytä epäillä henkilöä rattijuopumuksesta. Ei henkilövahinkoja. Ajoneuvo kärsi vaurioita.


HOLLOLA:
Naishenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hollolassa Kehätiellä 15.8.2022 illalla. Kuljettajalla suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.
 

Hämeen poliisilaitos Päijät-Häme Uutinen