Rattijuopumuksia ja hirvikolareita Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 5.8.2022 9.53
Uutinen

Rattijuopumukset Juuassa ja Nurmeksessa, hirvikolarit Juuassa ja Enossa


Naisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen henkilöautolla Juuan keskustan tuntumassa, Nurmeksentiellä, torstaina kello 14.30. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus holtittomasti kiihdyttäneestä ja ojaan suistuneesta autosta. Tien opaskylki oli rikkoontunut tieltä suistumisen yhteydessä.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen pakettiautolla Nurmeksen Porokylässä torstaina noin kello 16. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut 1,75 promillen tuloksen.

Matkailuauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto olivat törmänneet samaan hirveen Juuassa Joensuuntiellä, Hanhivaaran kohdalla torstaina noin kello 23.30. Molempiin ajoneuvoihin oli tullut vaurioita, henkilövahinkoja ei ollut tullut. Hirvi oli menehtynyt Nurmelantien risteyksen lähelle.

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Joensuun Enossa, Pohjantiellä, lähellä Jakojärventietä perjantaina kello 4.20. Henkilövahinkoja ei ollut tullut. Auto oli vaurioitunut vasemmasta kyljestä ja katostaan. Hirvi oli poistunut törmäyksen jälkeen metsään. Suurriistavirka-apu oli lähtenyt tarkistamaan hirven tilaa.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Juuka Nurmes Pohjois-Karjala Uutinen