Rattijuopumuksia ja pahoinpitelyjä Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 1.10.2022 10.16
Uutinen

Miesten epäillään syyllistyneen törkeisiin rattijuopumuksiin Kiteellä, Liperissä ja Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään rattijuopumukseen Rautavaaralla. Mies oli pahoinpidellyt miestä ja nainen oli pahoinpidellyt naista Joensuussa.

 

 

 

 

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Kiteellä, Kiteentiellä, perjantaina hieman ennen kello 23. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,94 promillea.

Nuoren epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen mopolla Outokummussa perjantaina hieman ennen puolta yötä. Poliisi oli pysäyttänyt nuoren kuljettaman mopon normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Nuorelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 0,81 promillea.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen pakettiautolla Liperissä, Kuopiontiellä Ristonkankaan kohdalla, lauantaina hieman kello 1 jälkeen. Poliisi oli mitannut tutkalla miehen kuljettaman auton nopeudeksi 147 km/t 100 km/t nopeusrajoitusalueella. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,50 promillea.

Miehen epäillään syyllistyneen lievään pahoinpitelyyn Joensuun Sirkkalassa sijaitsevassa ravintolassa lauantaina hieman ennen kello 3. Mies oli lyönyt nyrkillä toista miestä kasvoihin. Pahoinpitelyä oli edeltänyt suusanallinen riita.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Rautavaaran Sonkajärventiellä lauantaina kello 2 jälkeen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu tieltä suistuneesta autosta. Henkilöauto oli suistunut ensin oikealle ojaan ja sitten osittain takaisin tielle, loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa. Miehelle tehdyn puhalluskokeen tulos oli ollut 1,25 promillea. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Mies eikä autossa ollut matkustaja olleet loukkaantuneet tieltä suistumisessa.

Naisen epäillään syyllistyneen lievään pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa, Kauppakadulla sijaitsevan ravintolan edustalla lauantaina kello 4 jälkeen.  Nainen oli lyönyt nyrkillä toista naista  leukaan. Uhri viety ambulanssilla keskussairaalaan tarkistettavaksi.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun keskustassa, Siltakadulla lauantaina hieman ennen kello 6. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Miehelle tehdyn alkometrikokeen tulos oli ollut 1,50 promillea. 

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Liperi Outokumpu Pohjois-Karjala Rautavaara Uutinen