Rattijuopumuksia ja varkauksia Etelä-Karjalassa

14.10.2021 10.23
Uutinen

Poliisi tavoitti kuluvan viikon aikana kolme rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa.

Kahden kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Yhden kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lemiltä, Lappeenrannasta ja Imatralta.

Varkaudet

Imatralla murtauduttiin yrityksen tiloihin ja anastettiin järjestelmäkamera 12.-13.10.21 välisenä aikana Vuoksenniskantiellä Vuoksenniskan kaupunginosassa.

Imatralla murtauduttiin huoltoasemalle ja anastettiin olutta 12.10.21 yöllä Lappeentiellä Imatrankosken kaupunginosassa.

Lemillä murtauduttiin omakotitaloon 12.10.21 päivän aikana Mikkelintiellä. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken.

Lappeenrannassa murtauduttiin yrityksen tiloihin 11.10.21 Sammontorilla Sammonlahden kaupunginosassa. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.
 

Varkauksien ennaltaehkäiseminen
 

Varkauksia voi ennaltaehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.
 

 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat