Rattijuopumuksia ja varkauksia Lappeenrannassa

17.6.2021 11.44
Uutinen

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä kaksi rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Lappeenrannassa keskiviikkona.

Molempien kuljettajien epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannassa valtatie 6:lla ja Aholan kaupunginosassa.

Lappeenrannassa murtauduttiin varastohalliin Kourulan kaupunginosassa Paatsamakadulla 14.-16.6.21 välisenä aikana. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken ja poliisi tutkii asiaa varkauden yrityksenä. 

Lappeenrannassa murtauduttiin päiväkotiin Skinnarilan kaupunginosassa ja anastettiin tietokoneen keskusyksikkö 16.-17.6 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
varkaus