Rattijuopumuksia Meri-Lapissa

28.2.2021 9.40
Uutinen

Kolme henkilöä jäi kiinni rattijuopumuksesta Meri-Lapissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisipartiot suorittivat liikenteenvalvontaa Meri-Lapin alueella 27.-28.2.2021 yöllä. Tervolassa Keskustiellä partio havaitsi noin kello 22.30 ravintolan edestä lähtevän pakettiauton, jonka ajo oli seilaavaa. Partio pysäytti auton, jonka kuljettajaksi osoittautui 50 -vuotias paikkakuntalainen mies. Mies oli silminnähden humalassa, hänen kävelynsä oli horjuvaa ja puhe oli katkonaista. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Torniossa Viidankadulla partio pysäytti noin kello 23.55 henkilöauton, jonka kuljettajana toimi 46-vuotias paikkakuntalainen mies. Mies puhalsi tuloksen 0,27 mg/l ja hänelle suoritettu huumausaineenpikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus epäillystä rattijuopumuksesta Keminmaassa Vastuutiellä 28.2.2021 noin kello 2.30. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon, jonka kuljettajaksi osoittautui 30 -vuotias paikkakuntalainen nainen. Naiselle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0,89 mg/l. Nainen käytettiin verikokeissa ja hänet toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Keminmaa Lapin poliisilaitos Lappi Rikokset ja tutkinta Tervola Tornio Uutinen
Lapin poliisilaitos
liikenne
liikennejuopumus
rikosasiat